Laat uw houten terras reinigen door ons !

Alle mos, groen en vergrijzing, kunnen wij stofvrij wegschuren, ook in de voegen en randen van anti-slip planken ! Geen gladde terrasplanken meer voor U !

Het speciale aan onze machine is dat de terrasplanken met vooruit roterende borstels worden zuiver gemaakt mee met de richting van de houtvezels én houtstructuur. De terrasplanken kunnen dus niet worden beschadigd als met rond draaiende borstels en hoge druk reiniging wel het geval is.

Deze reiniging gebeurt droog (met stof afzuiging) en is dus zeer geschikt voor dakterrassen waar uiteraard geen vuil water van de muren mag lopen of tuinterrassen met aangrenzende kwetsbare siertuinen, vijvers, etc.

U kan onze werkwijze ook bekijken op You Tube op : https://youtu.be/MKCj0VuWgyE

« Terug

Na deze behandeling straalt uw terras weer als nieuw en is het beter bestand tegen inwerkingen van buitenaf.

We kunnen ook uw houten terras met olie behandelen na het droogschuren! De olie zorgt voor een diepgaande impregnering van het hout en verzadigd de poriën. Het geeft het hout een sterk en slijtvast oppervlak én accentueert de natuurlijke houtstructuren en tinten van het hout. De olie beschermt tegen schimmels en bacteriën én is waterafstotend. Inoliën gebeurt best jaarlijks en is een absolute aanrader. Het schoonmaken en oliën van uw houten terras verlengd de levensduur aanzienlijk.

Nu 2017 kunnen we u ook een anti slip olie aanbieden met korrels die de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Deze antislip olie vertraagt ook aanzienlijk de vergrijzing door toevoeging van een UV-beschermingsmiddel.

Laat uw houten terras reinigen en onderhouden door ons !

Mail ons enkele fotos en relevante informatie door én het aantal m² en wij bezorgen U per kerende een offerte op maat ! offerte's binnen de 48 uur.

Mail info@tuinterras.be of bel ons nu 0475/262354

Wij onderhouden terrassen in heel België !

Tip : gebruik nooit een hoge druk spuit ! Dit beschadigd de houtstructuur !