Bangkirai Reinigen | Houten Terras kuisen groenaanslag verwijderen onderhoud

Wij reinigen én onderhouden uw houten terras !

Alle mos, groen en vergrijzing wordt stofvrij weggeschuurd, ook in de voegen en randen van anti-slip planken ! Geen gladde terrasplanken meer. U bekomt een terras dat een nieuw uitzicht heeft. Het speciale aan deze reiniging is dat de houtvezels tijdens het reinigen met vooruit roterende borstels worden gekuist. Hierdoor kan het hout niet worden beschadigd als met rond draaiende machines wel het geval is.

Bekijk onze werkwijze op You Tube : https://youtu.be/MKCj0VuWgyE

Deze reiniging gebeurt droog met stof afzuiging en is dus zeer geschikt voor dakterrassen waar geen vuil water van de muren mag lopen of tuinterrassen met aangrenzende kwetsbare siertuinen.

We kunnen ook uw houten terras met olie behandelen na het droogschuren! De olie zorgt voor een diepgaande impregnering van het hout en verzadigd de poriën. Het voedt en beschermt het terrashout en geeft het een sterk en slijtvast oppervlak. Het accentueert de natuurlijke houtstructuren en tinten van het hout en beschermt tegen schimmels en bacteriën én is waterafstotend. Inoliën gebeurt best jaarlijks en is een absolute aanrader. Het schoonmaken en oliën van uw houten terras verlengd de levensduur aanzienlijk.

Wij kunnen u ook een olie met anti slip formule aanbieden, dit is hardhout olie met korrels in vermengd zodat u nog beter en veiliger van uw terras kan genieten ! Deze olie vertraagd ook het vergrijzen van het hout door een speciaal UV-beschermingsmiddel.

Mail ons enkele fotos en relevante informatie door én het aantal m² en wij bezorgen U dan per kerende een offerte op maat ! Wij werken in heel vlaanderen !

Mail info@tuinterras.be of bel ons nu 0475/262354

Wij onderhouden terrassen in heel België !

Indien u graag meer info wil over reiniging en onderhoud van houten terrassen, zie op DeTerrasreiniger.be.  

Tip : gebruik nooit een hoge druk spuit of een klassieke rond draaiende reinigingsmachine !

Dit beschadigd de houtstructuur waardoor u het terrashout ruwer zal maken en er nog sneller dan anders bacteriën en groenvorming gaat optreden.