Tuinterras Aanleggen

Wij leggen ook graag uw houten terras aan ! Volledig naar uw wens !

Ons vakmanschap én passie garanderen u jarenlang zorgeloos plezier. Ook met 23 jaar ervaring in dit vak, gaan wij nog elke dag met plezier werken omdat wij weten dat we iets moois gaan maken voor u !

Rudi 0475/262354 of info@tuinterras.be

Een tuinterras aanleggen gebeurt in verschillende stappen:

1. De oppervlakte voorzien van een verharde ondergrond

Als er nog geen verharde ondergrond is, wordt de terrasoppervlakte eerst afgegraven en uitgevlakt. Nadien wordt een anti-worteldoek geplaatst en wordt het geheel aangewerkt met stabilisé of met betondals en polypropileenpoten.

 

2. De onderstructuur plaatsen

De onderstructuur bestaat altijd uit hardhout omdat deze qua stabiliteit en levensduur minstens even belangrijk is als de terrasplank zelf. Tussen stabilisé en onder-structuur plaatsen we extra rubbers om elk storend contactgeluid te vermijden én de verluchting van de onderstructuur te optimaliseren. Er zal trouwens nooit enig rechtstreeks contact zijn tussen uw tuinterras en de woning.

 

3. Het tuinterras aanleggen

Het tuinterras aanleggen gebeurt in Ipé, Padoek, Teak of een andere kwalitatieve houtsoort en altijd met ‘blinde’ bevestigingen. Ook Thermowood, een goed ecologisch alternatief hebben wij in ons gamma.Een hard houten tuinterras is een absolute must in het ‘outdoor living and cooking’ fenomeen van de laatste jaren. Wij slagen erin zelfs trappen of luiken of plinten onzichtbaar te bevestigen door middel van tappen, de aloude ambachtelijke manier van bevestigen van hout op scheepsdekken.

 

4. Einde der werken

Uw tuinterras is voor ons afgewerkt als u tevreden bent én wij er zeker van mogen zijn weer een nieuwe tevreden klant bij te hebben. Wij maken nooit publiciteit omdat onze klanten ons aanbevelen aan familie, vrienden, etc. Zo hebben wij een “achtste generatie via via”-aanbeveling die oorspronkelijk begon in 1993 en die onlangs bevestigd werd met een bestelling.